fbpx

бременност и магнезий

Ești însărcinată? Magneziul este extrem de important în timpul sarcinii!

Femeile însărcinate se trezesc adesea datorită crampelor musculare bruște la gambe. Cea mai frecventă cauză este deficiența de magneziu. Multe femei însărcinate nu sunt în măsură să acopere nevoia crescută de magneziu prin dieta lor, deoarece excreția de magneziu în urină crește în timpul sarcinii din cauza modificărilor hormonale. Întrucât pot exista și alte cauze pentru aceste crampe, femeile însărcinate ar trebui să consulte un medic ginecolog pentru astfel de neplăceri.

Obstrucție intestinală. Mușchiul neted intestinal se relaxează adesea în timpul sarcinii. Acest lucru se datorează nivelurilor crescute ale anumitor hormoni. Magneziul poate accelera digestia. O dietă sănătoasă și o mulțime de lichide vă pot ajuta.

O problemă suplimentară în timpul sarcinii sunt contracțiile premature. Unul dintre motivele posibile pentru acestea este deficitul de magneziu. Prin urmare, femeile însărcinate care au sarcini cu risc ridicat ar trebui să ia un plus de magneziu, la recomandarea medicului ginecolog.
De asemenea, bebelușul are nevoie de magneziu. Nevoia de magneziu crește din nou când mamele alăptează, deoarece o mare parte din mineral este transmisă bebelușului prin laptele matern. Magneziul sprijină construirea oaselor bebelușului și dezvoltarea sănătoasă a organelor sale.

Alimentația în timpul sarcinii?

Primul ajutor pentru neplăceri în timpul sarcinii

Sarcina – riscuri pentru mamă și copil

Pentru a menține echilibrul în timpul sarcinii